عضو شورای شهر تهران در بازدید از غرفه جام جم آنلاین مطرح کرد

نیاز شهروندان به تنفس و تردد

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در غرفه جام جم:

هیچ رسانه‌ای جای رسانه دیگر را نمی‌گیرد | انتظار سختگیری بیشتری برای فیلمنامه نویسی درباره مفاخر داریم

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در غرفه جام جم در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران گفت: هیچ رسانه‌ای جای رسانه دیگری را نمی‌گیرد. وقتی کتاب‌های صوتی و الکترونیک آمد، گفتند کتاب‌های چاپی مخاطب ندارد که این اتفاق نیفتاد و کارکرد رسانه‌های چاپی بیشتر به سمت تحلیل و گفتگو سوق پیدا کرد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در غرفه جام جم در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران گفت: هیچ رسانه‌ای جای رسانه دیگری را نمی‌گیرد. وقتی کتاب‌های صوتی و الکترونیک آمد، گفتند کتاب‌های چاپی مخاطب ندارد که این اتفاق نیفتاد و کارکرد رسانه‌های چاپی بیشتر به سمت تحلیل و گفتگو سوق پیدا کرد.
کد خبر: ۱۴۴۶۲۱۰

یاسر احمدوند، معاون وزیر ارشاد اسلامی با حضور در غرفه جام جم در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران درباره نقش و اهمیت رسانه‌ها در افزایش آگاهی بخشی عمومی گفت: خوشحالم که نمایشگاه مطبوعات و رسانه‌ها دوباره پذیرای مردم و رسانه‌ها بوده و این نمایشگاه جلوه‌ای از حضور عمومی مردم به حساب می‌آید. هرچقدر این نمایشگاه پررونق‌تر باشد، نشان دهنده اقبال خوب مردم از رسانه‌هاست و آرزوی توفیق برای همه رسانه‌ها به ویژه روزنامه جام جم و روزنامه‌هایی که حوزه کاریشان فرهنگی است، داریم.

معاون وزیر ارشاد اسلامی افزود: هرچقدر که آگاهی بخشی در حوزه ارتباطات، سواد بصری و دانش نسبت جریان‌شناسی مسائل ارتباطات گسترش پیدا کند، جامعه‌ای آگاه‌تر و سالم‌تر داریم که به مرور شاهد جهت گیری بهتری در انتخاب‌هایش هستیم و این جزو وظایف رسانه‌ها از جمله رسانه‌های مکتوب است و امیدوارم روزنامه جام جم نقش ویژه‌ای را در هدایت افکار عمومی و رشد و آگاهی‌های عمومی نسبت به جریانات ایفا کند.

رسانه‌ های چاپی گرایش به تحلیل دارند

او در پاسخ به این پرسش که آیا پیشنهادی برای پررنگ‌تر شدن نقش رسانه‌ های مکتوب در فضایی که تمام فرآیندهایش به شکل مجازی پیگیری می‌شود، دارید، گفت: باید بپذیریم شرایط با آمدن فناوری‌های نو شرایط تغییر می‌کند و باید خودمان را تطبیق بدهیم، اما تجربه نشان داده، هیچ رسانه‌ای جای رسانه دیگری را نمی‌گیرد. وقتی کتاب‌های صوتی و الکترونیک آمد، گفتند کتاب‌های چاپی مخاطب ندارد که این اتفاق نیفتاد و کارکرد رسانه‌های چاپی بیشتر به سمت تحلیل و گفتگو سوق پیدا کرد و این طبیعی است که خبر دیگر در اختیار رسانه‌های کاغذی صرف نیست. 

او همچنین نظرش را درباره دو فیلم جشنواره فیلم فجر امسال «پروین» و «مجنون» بیان کرد و گفت: هر دو فیلم خوب بودند و می‌توانند مهم و مؤثر باشند؛ اگرچه انتظار می‌رفت ما در پرداخت به مفاخر کشورمان سختگیری بیشتری در بحث فیلمنامه داشته باشیم. 

احمدوند ادامه داد: ما می‌توانستیم ابعاد زندگی فرهنگی پروین یا شخصیت او را بیشتر در فیلم‌ها نشان دهیم، اما آنچه بیشتر در پروین به آن پرداخته شد، او را زنی لطیف با روحیه حساس نشان می‌داد و در واقع یک پرتره از زندگی پروین بود، اما امکان این وجود داشت که اثرگذاری یک زن و نگاه و شخصیت واقعی پروین را بیشتر نشان دهیم. 
معاون وزیر ارشاد درباره فیلم مجنون نیز افزود: فیلم مجنون هم همین شرایط را دارد و توجه به جلوه‌های ویژه و صحنه آرایی رزمی خیلی خوب بود، اما امکان این وجود داشت که شخصیت پردازی شهید زین الدین با ظرافت بیشتری همراه باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها